Kamprapport

 

Det er laglederens ansvar at nødvendig informasjon til kamprapporten foreligger i forkant av hver kamp. Informasjonen kan enten registreres for hånd i hallen rett før kamp eller elektronisk.

Følgende informasjon om hver spiller skal registreres i kamprapporten: 

  • Fullt navn

  • Fødselsdato

  • Draktnummer

Manuell utfylling av kamprapport

Skjema (tom kamprapport) finner du her. Husk å ha med nødvendig  informasjon til kamprapporten til hver kamp!

NB: Håndballforbundet har gått over til å føre kamprapporter digitalt. Lær deg derfor den elektroniske utfyllingen så fort som mulig:)

Elektronisk utfylling av kamprapport

Gjennom "TA" (TurneringsAdmin) i Min Idrett, eller gjennom app'en Min Håndball, kan du registrere informasjonen til kamprapportene elektronisk. Dette forutsetter at du er lagt inn med riktig funksjon (altså som Trener, Lagleder og/eller Kampansvarlig*) i systemene. Det er oppmannens ansvar å informere Daglig leder, Fredrik Rønold, om hvem på eget lag som skal ha hvilken funksjon i systemene, altså i "SA" (SportsAdmin).

 

NB: For å kunne få riktig funksjon i systemene må du først ha opprettet en egen bruker i Min Idrett.    

* I Stabæk Håndball er det Oppmann som legges inn som Kampansvarlig.

Legg inn Spillerstall

Når du har fått riktig tilgang i systemene, må du starte med å legge inn spillerstallen til laget ditt i TA. Gå inn på riktig Klubb under fanen "Mine organisasjoner" og velg "Mine lag" under fanen "Klubb". Velg så det laget du ønsker å legge inn spillerstallen til og velg fanen "Spillerstall". Klikk på "+ Legg til interne" for å hente spillere som er registrert (medlem) i klubben fra før (NB: Kontakt Daglig leder om du ikke finner spiller, da har antakelig ikke spilleren blitt registrert i Min Idrett enda!). Velg "+ Legg til eksterne" for å hente spillere ra samarbeidsklubber eller spillere som er i en overgangsprosess. NB: Du reduserer utvalget ved å ved å velge en gitt aldersgruppe i feltet øverst på siden!  

Les mer om hvordan du legger inn Spillerstall her (NHF).

Legg inn Kamptropp

Når du først har lagt inn en spillerstall for laget ditt, kan du enkelt velge hvilke spillere som skal spille hver enkelt kamp ved å legge inn en kamptropp. Gjøres dette i tide før en kamp (før kl. 12.00 fredagen før en helgekamp og før kl. 18.00 dagen før en ukedagskamp) kan arrangør skrive ut kamprapporten via TA med kamptropp ferdig utfylt. Husk å legge inn ledere for troppen i tillegg til spillerne!   

Etterpå kan en lett velge hvilke spillere som skal spille hver enkelt kamp ved å legge inn Kamptroppen. Dette gjøres enten gjennom (1) TA i Min Idrett, eller (2) app'en Min Håndball​. 

1. Legge inn kamptropp gjennom TA

Gå inn på riktig Klubb under fanen "Mine organisasjoner" og velg "Terminliste" under fanen "Klubb". Velg riktig sesong øverst på siden. Klikk på kampnummeret til aktuell kamp, og videre på "Rediger" bak overskriften "Spillere". Velg "Vis" for ditt lag,  og "Legg til fra spillerstall".

Når alle spillerne og laglederne er lagt inn i kamptroppen, kan du blant annet fylle inn Draktnummer, Rolle, Posisjon/Funksjon med mer. Du kan også enkelt under "Betalt Lisens" sjekke om alle spillerne har betalt lisens. Husk å lagre etter at alle endringer er gjort og er korrekte. 

Les mer om hvordan du legger inn kamptropp gjennom TA her (NHF) og mer om lisenser her (kommer).  

2. Hvordan legge inn kamptropp via app'en MinHåndball.

Velg fanen "Spillere" etter at du har valgt ditt lag. Huk av hvilke spillere og lagledere som skal stå på kamprapporten til hver kamp.

Les mer om hvordan du legger inn kamptropp gjennom Min Håndball her