Kostnader

 

 

I løpet av en sesong skal det betales kontingent til Stabæk IF og treningsavgift til Stabæk Håndball. Eventuelle utgifter til eget lag kommer i tillegg. 

I Stabæk Håndball er alle barn som ønsker å spille håndball velkomne, og ingen skal av økonomiske årsaker måtte la være å spille håndball hos oss. Ta kontakt med styreleder for å finne gode løsninger dersom du av økonomiske årsaker ikke har mulighet til å melde deg/datteren din inn hos oss!

 

Les for øvrig mer om ulike økonomiske støtteordninger for barn og unge  her

Stabæk Håndball

To ganger i året må alle betale treningsavgift til Stabæk Håndball. Denne avgiften dekker halleie og deltagelse i seriespill. I tillegg dekker den deler av Stabæk Håndballs administrasjonskostnader, som blant annet utgifter knyttet til stillingen til Daglig leder.

Gjeldende satser for treningsavgift i 2019/20 er:

 

Spillere på Håndballskolen er ikke en del av Stabæk Håndball eller Stabæk IF, og betaler derfor ikke treningsavgift eller medlemskontingent. 

 
Lagkasse

Utover kontingenten til Stabæk IF og treningsavgiften til Stabæk Håndball samler noen lag inn penger til egen lagkasse. Hvor ofte og hvor mye  er det opp til hvert enkelt lag ved oppmann i samarbeid med foreldregruppen å bestemme. Lagkassen skal blant annet dekke utgifter til trener, lagutstyr, påmeldingsavgift til cuper og eventuelt utgifter knyttet til sosiale arrangementer for laget.  

Stabæk IF

En gang i året må​ alle betale medlemskontingent til Stabæk IF. Denne kontingenten er et krav for å kunne delta på treninger, kamper og konkurranser, og ikke minst for å være dekket av forsikringsordninger. I tillegg dekker den daglig drift av foreningen. 

Gjeldende satser for medlemskontingent i 2017 er:

Mer informasjon om medlemskontingenten til Stabæk IF finner du her

PS: Ved å melde seg inn i Stabæk IF får man som foreldre mulighet til å for eksempel stemme på Stabæk Håndball sin Generalforsamling.