Min Idrett

 

Min idrett er ditt personlige utgangspunkt for å bruke idrettens medlemsdatabase. Alle som er registrert som medlem av et idrettslag eller med tillitsverv eller andre funksjoner i idretten, blir registrert i disse basene.

Gjennom Min Idrett kan du som medlem, utøver, tillitsvalgt eller administrativt ansatt få oversikt over og endre egne opplysninger, melde på og betale for trening, lisens, kurs og konkurranser, både for deg selv og for dine familiemedlemmer. Det er derfor viktig, både for deg som enkeltmedlem og for dine lag og forbund, at opplysningene som er registrert om deg i Min Idrett er korrekte.

Registrer deg som bruker ved å trykke på "Ny bruker" øverst på forsiden til Min Idrett. Dersom du er foresatt til en spiller under 18 år må du registrere spilleren din med din e-postadresse, og dersom du selv har verv i Klubben (Oppmann, Lagleder, Trener etc.) må i tillegg til å opprette en bruker (profil) for spilleren din, opprettet en profil for deg selv.

Se en instruksjonsvideo om hvordan du registrer en ny bruker i Min Idrett her.

NB: Dersom du ved et uhell har opprettet flere profiler for en spiller eller for deg selv, blir det kluss i systemet. Da må du kontakte Min Idrett for å få hjelp til å slå sammen dubletter. 

Når spilleren din og/eller du selv har opprettet en profil, må du knytte profilen både til Stabæk IF (Idrettsforeningen vår) og til Stabæk Håndball (Klubben vår). 

Se en instruksjonsvideo om hvordan du ber om medlemskap i en Klubb her.

  ​

Gjennom Min Idrett (etter pålogging) får du også tilgang til systemene SportsAdmin (SA) og TurneringsAdmin (TA).

SportsAdmin (SA)

SA er et nasjonalt idrettsadministrativt system utarbeidet av og for norsk idrett, og laget for å støtte alle organisatoriske og administrative nivåer i idretten. 

Systemet har tilpasset funksjonalitet for klubber, kretser og særforbund. Enten du er leder, arrangementsansvarlig eller medlemsansvarlig i klubben din, administrativ ansatt i en idrettskrets eller særforbund, vil du kunne benytte SA.

Les NHF sin brukerveiledning om SA her.

TurneringsAdmin (TA)

TA er en løsning for kamp- og turneringsadministrasjon. Det er for eksempel gjennom TA du kan registrere informasjonen til kamprapportene elektronisk.  

Les NHF sin brukerveiledning om TA her.