Elitecamp - for spillere som vil utvikle seg!

6.12.2017

Stabæk Håndball arrangerer elitecamp for spillere mellom 12 og 15 år (født 2005-2002) i Nadderud Arena i uke 32!

 

Elitecampen er et knallbra tilbud til alle håndballspillere som vil utvikle seg teknisk, ha det moro med håndball og møte andre spillere før sesongen 2017/2018. Vårt mål er at du som spiller drar hjem fra denne campen med minst en ny håndballteknisk ferdighet i bagasjen.

 

Ta med håndballutstyr, energi og ståpåvilje, så står Stabæk Håndball klare med teknisk, fysisk og mental trening.  Mat får de også! 

 

Våre egne elitespillere er trenere og instruktører, i tillegg til førsteamanuensis Trine Stensrud. Ungdommene får også et tre timers inspirerende besøk av selveste Joakim Hykkerud fra herrelandslaget!

 

Meld deg på her mens det enda er ledige plasser

 

 

Share on Facebook
Please reload