Høsthilsen fra styret i Stabæk Håndball

9.23.2017

 

NY SESONG I FULL GANG!

 

 

Det har vært en fin håndballsommer! Klubben arrangerte som kjent håndballskole i uke 26 og 33. Det var masse lek, moro og trening sammen med blant annet elitejentene og Stabæk J18 elite. I uke 32 var det elitecamp for aldersgruppen 12-15 år der jentene fikk storfint besøk av landslagspilleren Joakim Hykkerud. Det å arrangere disse håndballskolene krever mye, fra mange. En stor takk til Anne Jahr som holdt i alle trådene, godt hjulpet av Tristan Haupts, Trine Stensrud, Joakim Solberg og ikke minst Chris som serverte jentene sunn, hjemmelaget mat hver eneste dag. Tusen takk for en FANTASTISK innsats!

 

 

 

Klubben trenger deg. Håndballskolene er ett av mange gode eksempler på hvor viktig det er med frivillige for at vi skal lykkes med å skape gode opplevelser for håndballjentene våre. Mange bidrar allerede med mye, men vi skulle gjerne hatt enda flere med på laget. Vi er glade for at Mina Tornes har tatt på seg oppgaven som ansvarlig for elitearrangementene fremover, men vi skulle gjerne hatt med flere som kan være med på å skape gode arrangementer og opplevelser for alle som besøker Nadderud Arena. I tillegg trenger klubben en dommerkoordinator. Har du lyst til å bidra, blir jeg glad om du tar kontakt direkte med meg: jon@stabakhandball.no

 

Håndballakademiet starter opp igjen denne uken. Akademiet avholdes mandag og fredag i Nadderud Arena i SFO-tiden. Stabæks elitejenter og andre godt kvalifiserte trenere i Stabæk holder i treningen på akademiet. Det er fremdeles ledige plasser, påmelding på www.stabakhandball.org eller kontakt leder for Håndballakademiet Anne Jahr på tlf 458 85 370.

 

Heia Stabæk! Det er mange gode prestasjoner blant flere av spillerne våre om dagen. Det norske juniorlandslaget spilte EM i sommer og tre av elitelagets spillere ble tatt ut i troppen, Josefine Intelhus, Henny Reistad og Ane Hovland. Fantastisk innsats fra alle disse jentene! Henny ble dessuten kåret til EMs beste venstreback, en fantastisk prestasjon. Vilde Tornes Finneide  (17) som kom til Stabæk Håndball som 14 åring, har hatt sin debut som målvakt på elitelaget og hun er tatt ut til sin første samling med ungdomslandslaget. Hovedtrener for Stabæks Elitejenter og ungdomslandslagets trener, Pål Oldrup Jensen, kom hjem fra EM i sommer med en velfortjent sølvmedalje. Dette lover bra for sesongen - vi gleder oss til mange spennende opplevelser i Nadderud Arena fremover!

 

Mer trening på Tristan. I november 2016 takket Tristan Haupts ja til jobben som daglig leder i Stabæk Håndball. Tristan ønsket å bistå klubben i en kortere periode ved siden av sine treneroppgaver. Etter nesten ett år som daglig leder ønsker han nå å bruke mer tid og energi på sin trenerrolle. Tristan har gjort en fantastisk jobb - vi er svært takknemlige for alt han har bidratt med!

 

Ny daglig leder. Styret i Stabæk Håndball er veldig fornøyd med at Olav E. Løberg har takket ja til å overta som daglig leder i klubben fra 15.09.17. Olav har innehatt en rekke lederstillinger gjennom sin yrkeskarriere og er kjent som en ryddig og strukturert mann med et stort hjerte for idrett. Vi ønsker Olav hjertelig velkommen til klubben og gleder oss til at to så erfarne menn som Pål og Olav vil styre Stabækskuta på en trygg og god måte til glede for alle nåværende og kommende medlemmer.

 

Har du en god idé eller noe du vil formidle, ikke nøl med å ta kontakt!

 

Sportslig høsthilsen fra oss alle i Styret

Share on Facebook
Please reload