Jentekveld - utsalg av høstens moteklær og du er invitert!

10.1.2017

 

En helaften fylt med bil, mote og god stemning!

 

Vår samarbeidspartner Bilia Fornebu inviterer alle Stabæk mammaer, alle  kvinnelige kunder og venner av Bilia til en kundekveld utenom det vanlige, der du også får være blant de aller første i Norge til å se helt nye Volvo XC40! 

  • Stian Barsnes-Simonsen er kveldens vert

  • Servering av tapas 

  • Kremlikørbar

  • DJ og mingling 

  • Gode tilbud fra blant annet Ilse Jacobsen, Optura og Shades of Norway

  • Vinn en langweekend på Norefjell med transport i valgfri Volvo

  • Ringen Hudpleie kommer 

  • Se vår lekre Volvo-utstilling

Det er busstopp rett utenfor, så la bilen stå hjemme :)  Blant de påmeldte trekker vi en vinner av en langweekend for to på Norefjell Ski & Spa som også får låne en valgfri Volvo for å transportere deg og din gjest trygt frem og tilbake. Trekningen skjer på slutten av kvelden, og du må være til stede for å kunne vinne.
 

Dato: 17. oktober 2017

Tid: 18:00 - 21:00

Sted: Bilia Fornebu

 

For påmelding, klikk her.

 

Sett av kvelden, og inviter gjerne med deg dine nærmeste venninner. Det er begrenset antall plasser, så vær rask!

PS! Alle som mottar denne invitasjonen er også velkomne til Norwegian Fashion Center sitt kolleksjonssalg tidligere på dagen fra kl. 15 til kl. 18. Du finner de i Snarøyveien 30L, en 5 minutters spasertur fra våre lokaler. 

 

Vi gleder oss!

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload