Vi ønsker alle en riktig god jul...

12.21.2017

 

Kjære alle medlemmer i Stabæk Håndball,

 

Året 2017 nærmer seg slutten og det er tid for å reflektere over året som har gått. Først ønsker jeg å rette en stor takk til alle foreldre og frivillige som gjennom høsten har bidratt til å drive Stabæk Håndball. Vi er så heldige at det er mange som på ulike måter legger ned betydelig innsats, noe som bidrar til at det er morsomt og givende å stå på for klubben.

 

For Stabæk Håndball er det riktignok en stor begivenhet som gjenstår før året er omme; 29. desember spiller vi cupfinale mot Vipers i Oslo Spektrum. Elitelaget vårt har prestert på høyt nivå i Norgescupen og seieren på bortebane mot Larvik i semifinalen var direkte magisk. Jeg håper flest mulig av våre medlemmer har anledning til å bli med og heie frem jentene våre i kampen mot Katrine Lunde & Co i Vipers.

 

Vi har i høst jobbet hardt for å gjøre vårt trenings- og kamptilbud til våre breddelag enda bedre og dette arbeidet vil vi fortsette med for full styrke i 2018. Vår ambisjon er å kunne gi våre medlemmer det beste håndballtilbudet til jenter i alle alderstrinn i Bærum og Asker. Det  er derfor svært gledelig å se at arbeidet sålangt har gitt resulter og at antall medlemmer vokser.

 

I høst, etter nesten ett år som daglig leder ønsket Tristan å bruke mer tid på det han liker aller best, som trener for flere lag i Stabæk. Tristan gjorde en fantastisk jobb og har vært en svært god støttespiller for Olav Løberg som overtok stafettpinnen. Olav har etter kun noen få måneder i klubben virkelig tatt utfordringen på strak arm. Han representerer en ro, struktur og et energinivå som er gull verdt for oss alle og vi gleder oss til fortsettelsen i 2018.

 

Ønsker å minne om at Håndballakademiet starter opp igjen 8. januar 2018. Stabæks elitejenter og andre godt kvalifiserte trenere i Stabæk holder i treningen på akademiet. Det er fremdeles ledige plasser, påmelding her eller kontakt leder for Håndballakademiet Anne Jahr på tlf 458 85 370.

 

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig god og avslappende jul så håper jeg flest mulig har anledning til å bli med på håndballfest i Oslo Spektrum 29. desember.

 

Sportslig julehilsen,

Jon

Share on Facebook
Please reload