Vegard Saua ansatt som hovedtrener i Stabæk håndball

4.16.2018

Det er en stor glede å kunne meddele at Vegard Saua har akseptert tilbud om å bli hovedtrener i Stabæk Håndball. Vegard har de 3 siste årene vært assistent-trener til Kristian Kjelling i Drammen HK og har også erfaring som trener i Ullern og Njård. I tillegg har Vegard selv spilt aktivt for Vestli i Eliteserien.

Vegard er også lærer på NTG, der han blant annet har hovedansvar som trener for håndballjentene og gjennom ansettelsen av Vegard ønsker Stabæk håndball å etablere et enda sterkere samarbeid med NTG.

 

I tillegg til å være hovedtrener for elitelaget vil Vegard ha et overordnet sportslig ansvar for utvikling av breddeavdelingen i Stabæk Håndball med en ambisjon om å tilby det beste sportslige håndballtilbudet til barn og ungdommer i Asker og Bærum.

 

Vi ønsker Vegard varmt velkommen til Stabæk Håndball.

 

Budstikka

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload