Partneravtale med ØHIL Håndball

4.18.2018

 

Stabæk har tegnet partneravtale med ØHIL Håndball. Avtalen er årlig og vil i første omgang gjelde for våre 15-16 åringer - vi har søkt om samarbeid for J16 og J18. Denne avtalen vil gi talentfulle spillere muligheten til å fortsatt stå i egen klubb, spille og trene for ØHIL, men samtidig spille og trene med Stabæk.
I tillegg gir det Stabæk muligheten til å legge til rette for gode prestasjoner og vekst for de som har ambisjoner. Det er viktig for begge klubber å både legge til rette for bredde og for de som ønsker å "satse". Med denne avtalen får ØHIL-jentene forsøkt seg på hva som skal til for å hevde seg i toppen uten at de må ta farvel med lagvenninner, evt skapte splid i vennegjengen og i verste fall nedleggelse av jentelaget i ØHIL.

 

En slik avtale skaper et positivt samarbeid mellom klubbene, trenerne og spillerne.

 

 

Stabæk har også samarbeidsavtaler med andre klubber på elitenivå, med gode erfaringer

 

.

 

 

 

 

 

Bilde: Sportslig leder Stabæk Ingunn Rise Kirkeby, Styreleder ØHIL Harald Joa

 

Share on Facebook
Please reload