Foto: Svein Finneide

Sesongen 2018/19

 

Stabæk bygger et lag og en klubb som ønsker å kjempe seg mot toppen av norsk håndball. Med oss på veien trenger vi spillere som er sultne på å utvikle seg som utøvere og samtidig ønsker å bidra til å bygge et lag med på sikt et mål om opprykk.

Et godt utdannet trenerteam, med Vegard Saua spissen, er i gang med å planlegge våren og den kommende sesongen. Trenerteamet er satt sammen av bred håndballfaglig kunnskap, fokus på fysisk trening og spesialisttrening for målvakter. Ambisjonen er å skape det beste programmet for at alle spillere utvikler seg fysisk, ferdighetsmessig og mentalt. I tillegg skal det bygges en sterk gruppe og et godt sammensatt lag som presterer over tid.

Vi har i  sesongen 2018/19 lag i 3.divisjon og 1.divisjon. 

Våre yngre lag har hospiteringsløsninger som bidrar til at alle spillere får utvikle seg på sitt nivå. Vi har rekruttlag i elitegruppen med ambisjoner om spill i Bring og Lerøy. Fremover vil klubben og trenerteamet ha et strekt fokus på å rekruttere egne spillere inn i elitetroppen og våre yngre Stabækjenter vil bli fulgt tett opp av trenerteamet i elitegruppen.

Vil du være med oss å bygge et topplag for fremtiden? Ta kontakt med Vegard Saua, mob. 959 06 595